Lekker Leren!

Branchegerichte, praktische informatie over grondstoffen, technologie, processen en kwaliteitsaspecten uit de sector zelf; dat is www.zoetwaren-online.nl in een notendop!

Want, efficiënt produceren, snel inspringen op de vele ontwikkelingen in en buiten de branche, het kan alleen als werkgevers en werknemers investeren in scholing. Als werknemers zich inzetten voor scholing, investeren ze in hun loopbaan en krijgen ze meer kansen op de arbeidsmarkt. Een willekeurige cursus is natuurlijk niet genoeg; de kwaliteit van de scholing is van groot belang. De sociale partners in de zoetwarenindustrie willen daarom bedrijven stimuleren en helpen om een goed scholingsbeleid op te zetten. Daarom is geïnvesteerd in het ontwikkelen van lesmateriaal speciaal voor de zoetwarenindustrie.

Met Zoetwaren-online worden medewerkers (productie/inpak/logistiek/techniek) in de zoetwarensector geschoold op MBO niveau 1 en 2. Dit kan via verschillende routes, waarin maatwerk een belangrijke rol speelt. De theorie is gebaseerd op de kwalificatiestructuur van het MBO onderwijs Voedsel en leefomgeving (levensmiddelen technologie/procestechnologie). Het is mogelijk de scholing af te ronden met een branche certificaat. Daarnaast is het mogelijk om zoetwaren-online te integreren in een BBL opleiding, waardoor een landelijk erkend MBO diploma kan worden behaald. Dit kan gecombineerd worden met een procedure Erkennen Verworven Competenties EVC. Naast theorie zijn er toetsen, examens, praktijkopdrachten, een begrippenlijst en handleidingen beschikbaar. Zo combineert Zoetwaren-online maatwerk met veelzijdig lesmateriaal.

Wilt u weten hoe u Zoetwaren-online kan inzetten in uw bedrijf? Onder algemene informatie worden de mogelijkheden voor u uiteengezet.

INLOGGEN
HANDLEIDINGEN