Sitemap | Contactformulier
zoetwaren-online.nl
Homepage | Algemene informatie | Deelnemende bedrijven | Contact
 
Mogelijkheden en achtergrond Nieuws Basistraining voedselveilig produceren Basistraining veilig werken Koek Ontvangst en opslag... Deegbereiding Bewerken van deeg Bakken Bewerkingen na het bakken Verpakken Kwaliteit Veilig werken Snoep Vragen/ toetsen Praktijkopdrachten
Koek  Bewerkingen na het bakken

Blokschema opleiding Koek
Onderdeel Bewerkingen na het bakken

Bewerkingen na het bakken

Inleiding
   
   
Koelen van producten na het bakken
   
   
Afwerken van het product
   
   
Het houdbaar maken van producten door koelen en diepvriezen
   

INLOGGEN


HANDLEIDINGEN
Downloaden

St. Opleidingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) | Postbus 7001 | 6710 CB Ede | T 0318-648750 | E info@zoetwaren-online.nl

×
Zoetwaren-online Behalen branche-certificaat Vergroten aantal praktijkbegeleiders in de branche door verzorgen workshops Aanstellen opleidingsadviseur / coach voor de branche Zoetwaren-online: lekker leren!